Cèlia Vendrell

Sóc la Cèlia Vendrell, mestra de Tècnica Alexander i formada en Bioquímica i Musicologia. Després d’anys intensos de combinar estudi i feina i de prioritzar el meu vessant intel·lectual havia acabat desconnectant-me del meu cos, que era simplement un mitjà de transport. Migranyes, cansament, falta d’energia i estrès n’eren els símptomes.

La Tècnica Alexander em va permetre veure que la manera com vivia, com sentia i com respirava afectava la manera com interpretava el món, com responia davant dels estímuls i viceversa. De seguida em va fascinar el profund treball d’Alexander i l’extremada visió científica que hi va aplicar. Entendre que som una unitat psicofísica i que no podem viure desconnectats d’aquesta realitat sense conseqüències ha estat aclaridor

Amb la Tècnica Alexander he après a gestionar millor la manera com responc davant dels estímuls, els pensaments i els desitjos. A gaudir d’un benestar més alt i entendre que la responsabilitat de la meva salut recau en mi mateixa. A gaudir d’una organització corporal molt més òptima i a respondre contra la gravetat amunt i en expansió.  A ser més eficient i tenaç, a establir una relació més directa entre el què vull i la manera com aconseguir-ho. A utilitzar les eines que t’ensenya la Tècnica Alexander per aplicar-les en qualsevol activitat del meu dia a dia: des del treball davant de l’ordinador fins a la interpretació musical.

Com a mestra vull que l’alumne arribi a entendre que qualsevol problema que pugui manifestar (afonia, mal d’esquena, migranya, estrés, poca eficiència…) s’ha d’abordar globalment, que només es tracta de símptomes d’una mala organització general i que el camí per resoldre’ls passa per la reeducació psicofísica. Vull que es facin responsables de la seva salut -entesa des d’un punt de vista ampli- i que puguin aprendre les eines necessàries per gaudir d’un bon benestar.

A nivell personal gaudeixo tocant l’acordió diatònic, coneixent territori i gent a través d’excursions i festes i vivint un dia a dia ple, tranquil i ric.

 667 666 659┋correu: celia@alexanderbcn.cat