Competència i seguretat cap a una millora de la interpretació artística

Submitted by Míriam Gómez on dc., 31/05/2017 - 13:08
Sandra Bossy - música

Hi ha molts factors en el món de les arts escèniques que dificulten l'execució de l'obra representada. La por escènica, la dificultat del repertori, retenir el text o la música, les emocions, la interpretació, el so, els temes logístics, de quòrum a la sala, la salut... infinitats d'elements que posen una barrera per realitzar el treball artístic amb qualitat.

 

A través de la Tècnica Alexander promovem el màxim respecte cap al nostre cos i la nostra ment. Si assolim la relaxació activa, si aconseguim eliminar tensions (inhibició), si la nostra coordinació (Control Primari) és la correcta, si respirem sense interferències, si conservem una mirada present a nosaltres mateixos i al voltant, si hi ha bon suport de peus i/o isquis o si l'instrument adequa a tu i no a l'inrevés →

Indubtablement, estem construint competència i seguretat per tal que la interpretació artística sigui millor.

 

Treballant amb la Sandra Bossy, cantant, guitarrista i compositora, per la preparació del seu treball musical Morningblind (https://www.morningblind.com). Per cert, maquíssim.

 

Si en primer lloc s’ensenya un individu a prendre consciència del seu organisme físic i després a usar-lo tal com ha de ser usat segons el seu disseny, podrà assolir un canvi de tota la seva actitud envers la vida.

Aldous Huxley (1894-1963)

Míriam Gómez