Ma Antònia Pujol

Submitted by Ma Antònia Pujol on dl., 04/03/2019 - 12:00

Hola! Primer de tot em presento: sóc la Maria Antònia Pujol i Subirà i em dedico professionalment a la música, ja sigui tocant, ensenyant o escrivint . 

En totes tres activitats necessito que el meu cos m’acompanyi, des de la respiració fins qualsevol part més física, tant si estic dreta com asseguda. 

Sóc dretana. Aquesta meva part dreta sempre està funcionant molt, en contraposció a la part esquerra, ja sigui quan toco la tenora –instrument de vent fusta doble canya que té un contrapés considerable car s’agafa de la meitat de l’instrument cap amunt sent la part que no s’agafa la que pesa i la mà dreta és la que sosté la majoria del pes– o quan faig classe i escric a l’ordinador on la meva part dreta és la que està més activa ja sigui quan escric a mà o amb l’ordinador movent el ratolí, ambdues accions que realitzo amb la mà dreta. 

Per fer aquestes tres activitats –tocar, ensenyar i escriure– necessito tenir calma mental i aquesta calma està relacionada en que la meva part física estigui fent el què ha de fer sense generar tensions. Per adquirir-la he treballat diverses tècniques de consciència corporal però la que m’ha connectat d’una manera més directa cap el fer, ha estat la tècnica Alexandre. 

Vaig començar a rebre classes de tècnica Alexandre amb en Víctor la primavera del 2018 i els resultats els vaig notar des de la primera sessió: la connexió entre el no fer res quan fas, va ser el meu gran aprenentatge i la meva gran consciència corporal-mental per viure. 

Les classes del Víctor et porten a la calma, prenent conciència de com vas deixant anar  tensions que sense elles som una mica més feliços. Us les recomano.

Salutacions per a tothom!