Víctor Pedrol

Hola, sóc en Víctor Pedrol. Sóc músic i mestre de Tècnica Alexander.

Vaig descobrir la Tècnica Alexander l'any 2010 a l'ESMUC en el marc de l'assignatura de Formació corporal. De seguida vaig poder entendre el potencial d'aquesta tècnica que millora aspectes tant subtils com ara la connexió amb un mateix i amb l'entorn, la facilitat en el moviment, la llibertat física lligada a la mental o l'opció de desfer hàbits tant incorporats que ni ho pots imaginar.

He incorporat tot aquest coneixement a la meva formació musical com a acordionista i percussionista i la millor forma per seguir aprenent penso que és ensenyant la tècnica a altres persones. 

A Barcelona faig classes a l'Escola de Músics JPC i a Arenys de Mar a l'Associació de l'Escola de Música Carles G. Vidiella.

Gràcies a això tinc una gran experiència treballant amb músics, tant mestres com alumnes de música.

El 2015 m'he format com a mestre del mètode Shaw de natació, que aplica els fonaments de la Tècnica Alexander a l'aigua.

També sóc diplomat en Educació Musical per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 2003 i llicenciat en acordió diatònic a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) l'any 2012.


Telèfon: 656697310
Correu: victor@alexanderbcn.cat

Web musical: www.gorramusca.cat