Míriam Gómez

Mestra de Tècnica Alexander per l'escola Tat (bcn) de Terrassa. Ha participat en cursos amb John Nicholls (EEUU), Paul Burge (Regne Unit), Jessica Wolf (EEUU) i amb Stuart Gutman. També és llicenciada en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona

Els seus inicis al món de la Tècnica Alexander varen ser al 2005. Després de sis anys de classes de cant clàssic necessitava més eines per cercar i garantir la llibertat i seguretat a l'hora de cantar. Explora músiques tradicionals i populars de la península Ibèrica; el fado, la tonada o la copla són gèneres que neixen des de l'ànima, des de dintre i és difícil fer-ne una interpretació comunicativa honesta.
 Malgrat que el seu principal objectiu era la veu, ben aviat van sorgir beneficis amb tots els nivells, el cos estava més lliure i organitzat. 

Dos anys després, van apareixer problemes greus de salut i la Tècnica Alexander va ser la clau de la seva recuperació. Li va ajudar a arribar a una "normalitat" de la qual gaudeix actualment. 

Com a mestra, els seus principals objectius per a l'alumne són dos: primer, trobar el seu equilibri i en segon lloc, ensenyar-li a buscar-lo per si mateix, que aprengui a respectar el seu organisme i que respongui amb seguretat, serenor i destresa davant dels múltiples estímuls que li dóna aquesta societat. La genialitat de la Tècnica Alexander és que aporta una autonomia per gestionar la vida diària amb major eficàcia, major facilitat i amb resultats incalculables.

 

·  MÚSICS  · 

Els resultats treballant amb músics són sempre sorprenents. L'assoliment d'un grau major de confiança com a intèrpret ve dels coneixements transferits de la Tècnica i per descomptat, d'una dosi d'empatia.

La Tècnica dóna eines per tractar problemes físics, per aconseguir una millora de la connexió amb el públic, per superar pors escèniques, per una transmissió de la música més refinada i per un aplom millor de l'executant.

 

· TESTIMONIS ·

Maria BoltainaLuís GayánAlbert Cortés, Verònica S., Fernando González, Sandra Bossy.

 

679 308 156┋correu: miriam@alexanderbcn.cat