Verònica S.

Submitted by admin on dg., 30/04/2017 - 21:05

"Vaig començar amb la Tècnica Alexander com aquell que viatja a un país desconegut, sense saber ben bé que m'esperava; tenia algunes referències però cap havia reflectit el que de fet em trobaria. Només sabia que treballaríem amb el cos, però si bé és veritat que durant la sessió treballem amb ell, la nova manera de col·locar-lo i les noves referències que es descobreixen van més enllà d'uns canvis mecànics i ressonen en indrets més profunds que els músculs i les articulacions. Canviar la posició del meu cos fa que per força canviï la meva manera de percebre'm. Quan gràcies a això canvio o em qüestiono la meva manera de percebre'm estic utilitzant una eina física que, per una banda, es veu beneficiada i, per l'altre, m'ajuda a arribar a la meva ment i a la manera com em relaciono amb ella. Per a mi això va ser una descoberta d'un gran valor i és el que m'anima i m'empeny a explorar la tècnica, agraïda pel fet que en l'intent de millorar unes tensions musculars, m'enduc un vincle més natural i més harmoniós amb mi mateixa.

 

Poques vegades m'han ensenyat a valorar tant el fet de "deixar de fer", despullant-me de tensions i hàbits que no necessito per descobrir l'autèntic espai del meu cos, "el meu espai"; a fer de l'amabilitat una actitud física; a redescobrir-me des de la serenitat i no pas des dels hàbits i ni des de sobre anàlisi.

 

De seguida es fa palès que integrar el que la tècnica ofereix demana un temps. Temps per permetre'ns descobrir, temps per permetre'ns assaborir, temps per absorbir la nova experiència a la pròpia pell. Per aquest motiu vull agrair l'acompanyament en aquest viatge als professionals que ens oferiu la vostra saviesa i la vostra experiència, és gràcies a vosaltres que aquesta nova vivència de l'ésser és possible. En el meu cas, gràcies de tot cor a la Míriam, perquè la seva amabilitat, delicadesa i professionalitat embolcallen i enriqueixen cada trobada."

Una abraçada! Feliç dia

Verònica