Maria Boltaina

Submitted by admin on dg., 19/05/2019 - 11:20

Sóc la Maria Boltaina i tinc 13 anys.

Porto 11 sessions de Tècnica Alexander amb la Míriam Gómez, treballant la meva posició corporal.

Abans de començar la tècnica Alexander tenia mal d’esquena, ja que no tenia gaire consciència del meu cos, però a mesura que he anat fent més sessions, el mal ha anat desapareixent, fins a no fer-me’n gens.

Vaig a una escola artística on ens dediquem molt a la música, canto i toco el piano, un instrument difícil però molt complet. Durant aquest últims anys, sobretot aquest any abans de fer la primera sessió, notava que començava a tensar la meva musculatura, en general la dels braços. Així que vaig voler començar a fer tècnica Alexander.

Des que vaig començar, m’ha millorat molt l’esquena i he millorat molt amb el piano, amb peces expressives i tècniques. Jo he notat un canvi, però també s’ha vist reflectit als exàmens.

He après moltes coses amb la tècnica Alexander: a tenir més presència de la meva esquena, ja que és la nostra base que ens aguanta, a notar els meus peus a terra, notar-los però no tensar-los, i moltes coses més. A cada sessió fem el mateix perquè ho vagi interioritzant.

També m’ha ajudat molt a millorar la Míriam, amb unes sessions molt agradables i profitoses. Amb ella he après molt, a estar activa però relaxada. És molt simpàtica i amable, i també molt pacient i tranquil·la. Li agraeixo molt tot el que ha fet.

M’agrada molt la tècnica Alexander perquè cada cop, després d’una sessió, surto molt relaxada i com nova. És un sentiment molt agradable. A part que m’ha ajudat molt amb tot.

La tècnica Alexander pot anar bé a tothom.

Us la recomano molt!

Moltes gràcies Míriam!