Portament d'infants

Portament d'infants

La tensió que fem quan agafem pes pot ser transformada en energia activa i eficient a través de la Tècnica Alexander. Si treballem la coordinació entre el suport postural, el moviment i la respiració el resultat és una transformació en energia que beneficia no només els pares, sinó també els fills.

Moltes persones es queixen de mals i contractures pel fet de portar el seu fill a coll i és una llàstima perquè el vincle que s'estableix amb aquest contacte s'hauria de basar en el benestar i el gaudir d'aquests moments tan preuats.

El que ens passa és que no utilitzem tot el potencial del nostre cos per suportar el pes de l'infant, com tampoc l'aprofitem quan carreguem la compra o quan portem caixes amunt i avall. El problema de base és el mateix: no deixem treballar adequadament els mecanismes de suport postural i la tensió generada pel pes no es pot distribuir eficientment.

Amb la Tècnica Alexander aprens a redistribuir tensions i pesos de manera que pots deixar treballar correctament la resposta antigravitatòria o la respiració.

Aprofita la necessitat de poder dur el teu fill a coll sense tan esforç i millora la teva qualitat de vida.